Bel direct: 026-3894992

Service

Service is er maar in één vorm: de beste. Dat klopt. Demri weet dit als geen ander en onze specialisten schrijven Service dan ook met een hoofdletter. Dag en nacht. Want hoewel onderhoud en reparaties gepland worden, treedt een storing altijd onverwacht op. Plotseling ligt uw productielijn stil en dan is het prettig te weten dat u op onze service kunt vertrouwen. Desnoods vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Spoedreparatie elektromotor geen probleem
Vanuit onze vestiging Doetinchem en goed uitgeruste servicebusjes zijn spoedopdrachten geen enkel probleem. Het enige belang is dat uw bedrijf door moet, zo snel mogelijk. Kleine en grote elektromotoren worden ter plekke vervangen of meegenomen voor reparatie of revisie. Wanneer het nodig is wordt een reservemotor geplaatst. Na de reparatie of revisie doen we hetzelfde proces in omgekeerde volgorde.

Laser uitlijning voorkomt onbalans elektromotor
Wanneer een elektromotor van zijn plaats is geweest en terugkomt is het belangrijk dat de motor goed op de machine wordt uitgelijnd. Dit voorkomt onbalans, trillingen en daarmee onnodige slijtage. Met gebruik van moderne laserapparatuur zorgen de specialisten van Demri ervoor dat elektromotor en machine jarenlang gladjes en zonder onnodige spanning met elkaar samenwerken.

Veilige elektromotoren
Ook zonder spoedklussen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze eigen keurmeesters keuren al uw machines volgens de NEN3140 norm, met eigen gereedschappen en testapparatuur. Bij u op locatie of in de werkplaats van Demri. Met gekeurde en gecertificeerde elektromotoren en generatoren voldoet u aan de Arbo-eisen en weet u zeker dat uw werknemers veilig kunnen werken. Een geruststellende gedachte.