Bel direct: 026-3894992

Over ons

Demri, een spannende firma
Als klant voelt u zich gelijk thuis bij ons. Wij zijn er voor ú, persoonlijk. Geen moeilijke procedures of formulieren, maar direct contact met de mensen die uw elektromotoren en generatoren onderhouden. Wij weten wat er speelt binnen uw bedrijf, kennen uw machines van onder tot boven en zijn daarmee uitstekend in staat om flexibel, maar vooral ook snel te handelen. Want hoe eerder uw machine weer als nieuw in uw bedrijf staat, zo kort is de onderbreking in uw productieproces.

Revisie elektromotoren
De mensen van Demri zijn gespecialiseerd in het reviseren, onderhouden en certificeren van alle soorten elektrische machines. Door onze zeer diepgaande kennis van traditionele en moderne techniek helpen wij u in de volle breedte. Van een kleine 1-fase lichtnet motor tot hoogvoltage krachtige industriële elektromotor en van waterpomp tot tandwielkast. Dit doen wij bij u op locatie, of in onze eigen goed uitgeruste werkplaats. Net wat voor u het beste is. Wanneer het nodig is zorgen wij voor reservemachines, zodat uw bedrijfsproces zo kort mogelijk onderbroken wordt.

Snelle service en reparatie
Vanuit onze vestiging Doetinchem zijn wij in staat om alle klanten snel en adequaat te bedienen. Eigen vervoer, eigen servicedienst en eigen specialisten en keurmeesters. Demri is volledig onafhankelijk van derden en biedt daardoor niet de beste oplossing van de fabrikant, maar de beste oplossing voor u. Als klant bent u voor ons belangrijk en daar zetten wij ons graag voor in.