Bel direct: 026-3894992

Onderhoud

Alles wat werkt heeft onderhoud nodig, mens en machine. Het klinkt zo logisch. Toch zijn er talloze bedrijven die ‘liever’ wachten tot hun elektromotor stuk gaat en daarmee een complete productielijn stil komt te liggen. Handig? U mag het zeggen. De specialisten van Demri zijn van mening dat uitval beter voorkomen kan worden. Demri is gespecialiseerd in het periodiek en preventief onderhouden van industriële elektromotoren en generatoren. Niet alleen onderhouden wij, onze goed opgeleide keurmeesters keuren de motoren ook volgens de NEN3140 norm.

Preventief onderhoud elektromotoren
Voor het periodiek onderhoud komen wij graag bij u op locatie. Bij veel van onze klanten is dat al jaren het geval en soms kennen wij uw machines beter dan wie ook. Daardoor profiteert u van snelle en effectieve onderhoudsbeurten tegen marktconforme prijzen.

Kan het geplande onderhoud niet op uw locatie worden uitgevoerd? Dat is geen probleem. Vakkundig en snel bouwen de specialisten van Demri de elektromotor uit en vervoeren die naar onze eigen goed uitgeruste werkplaats. Na de servicebeurt en de inspectie wordt de beter als nieuwe elektromotor op uw locatie weer netjes ingebouwd. Heeft u tijdelijk een motor nodig om de productie continu in beweging te houden? Ook daarvoor bent u bij Demri aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen reservemotoren van klein tot groot. Kortom: alles om de continuïteit van uw onderneming veilig te stellen.